تکنولوژی POC در دوربین های مداربسته

تکنولوژی POC در دوربین های مداربسته

معرفی تکنولوژی POC در دوربین های مداربسته :

تکنولوژی POC در دوربین های مدار بسته در سال ۲۰۱۶ ابداع گردید.   POC مخفف Power Over Coax است که به معنی انتقال برق بر روی کابل کواکسیال است . با وجود این تکنولوژی، کار نصب به مراتب آسان تر می شود.

 در این فناوری سیگنال های ویدئویی و جریان الکتریکی هر دو بر روی کابل کواکسیال منتقل می گردند.  این امر باعث می گردد تا در زمان و هزینه نصب صرفه جویی گردد.  POC اساسا به این معنی است که برق دوربین توسط دستگاه DVR و از طریق کابل کواکسیال (RG59 یا مشابه آن) تامین می شود و دیگر نیازی به کابل کشی های جداگانه و منابع برق متعدد برای دوربین های مدار بسته وجود ندارد.

 

تکنولوژی POC در دوربین های مداربسته

 

PoC  یا Power Over Coax را در کاتالوگ‌های مختلف دوربین‌های امنیتی با کیفیت بالا با فناوری‌های HDTVI ، HDCVI  و فناوری AHD خواهید یافت. با استفاده از PoC و بدون نیاز به استفاده از کابل‌های اضافی، می‌توان برق مورد نیاز دوربین مداربسته را فعال کرد

این همان راهکاری است که بسیاری از نصابان انتظار آن را می‌کشیدند. تمام کار را تنها با اتصال یک عدد کابل به دوربین انجام دهید. تصویر، فرمان‌های PTZ و برق فرستاده شده از طریق کابل کواکسیال، باعث نصب و راه اندازی سریع تر و ارزان‌تر می‌شود

با این حال سیستم های آنالوگ  HD نیز پیشرفت های زیادی داشته اند به طوری که تبدیل به یک رقیب واقعی و قدرتمند برای سیستم های IP شده اند، اما نیاز آنها به منبع تغذیه و کابل کشی های جداگانه برای تامین انرژی الکتریکی مورد نیازشان رقابت را برای آنها سخت می کند.  به همین دلیل های تولید کننده دوربین مداربسته با ابداع تکنولوژی POC در صدد رفع این مشکل برای سیستم های آنالوگ HD  خود برآمده اند.

 

مطالب مرتبط را ببینید :
لنز وری فوکال در دوربین های مداربسته چیست ؟

 

تکنولوژی POC در دوربین های مداربسته

 

محدودیت های سیستم POC

با اینکه سیستم POC دارای مزایای چشمگیری است اما طبیعتا دارای محدودیت هایی هم هست.

یکی از اصلی ترین نواقص آن محدودیت در نوع دوربین و دستگاه DVR در سیستم مداربسته است. برای استفاده از تکنولوژی POC در دوربین های مداربسته آنالوگ، این دوربین ها حتما می بایست قابلیت پشتیبانی از  این تکنولوژی را داشته باشند. همچنین دستگاه DVR هم حتما باید دارای خروجی های POC باشد. در صورتی که یکی از این دو شرط برقرار نباشد امکان استفاده از POC وجود ندارد.

در تکنولوژی POC تنها برای دوربین های آنالوگ نسل جدید (آنالوگ HD) قابل استفاده است و دوربین های آنالوگ قدیمی امکان استفاده از آن را ندارند.

سیستم های POC همچنین دارای محدودیت طول کابل نیز هستند. در حال حاضر در سیستم های فعلی این مقدار حداکثر تا ۲۰۰ متر است.  برای نصب بیشتر از ۲۰۰ متر لازم است تا به صورت جداگانه کابل برق کشیده شود.

 

مطالب مرتبط را ببینید :
نکات نصب دوربینهای مداربسته CCTV

نکته: تمام دوربین های مداربسته ای که قابلیت POC دارند، در سیستم غیر POC نیز کار می کنند.

 

تکنولوژی POC در دوربین های مداربسته

 

تفاوت های POC و POE

  • PoE انتقال برق روی کابل شبکه
  • PoC انتقال برق روی کابل کواکسیال

POE یا Power Over Ethernet یک استاندارد صنعتی در انتقال برق است که به طور همزمان امکان انتقال برق را همراه با سیگنال های داده بر روی کابل Cat5e/6/7 فراهم می کند. PoE استانداردی است که در محدوده ولتاژ ۳۷ تا ۵۷ ولت کار می کند. این موضوع تضمین می کند که هر دستگاه PoE ای که به سیستم متصل می شود به میزانی که لازم دارد انرژی الکتریکی دریافت می کند.

POC یا Power over Cable نیز با اصول مشابهی کار می کند با این تفاوت که سیگنال ها را بر روی کابل کواکسیال منتقل کرده و تکنولوژی آن همه گیر نبوده و برای سیستم های اختصاصی کار می کند.  بنابراین، تامین ولتاژ دستگاه ها در آن می تواند برای برآوردن نیازهای یک محصول یا سیستم خاص باشد.

 

مطالب مرتبط را ببینید :
مقایسه کیفیت تصویر CIF ، D1 و ۹۶۰H در سیستم های مداربسته

تکنولوژی POC در دوربین های مداربسته

 

در زیر به طور خلاصه به تفاوت های POC و POE اشاره شده است:

۱- رابط های انتقال متفاوت

در POE انتقال سیگنال ها توسط کابل شبکه انجام می شود در حالیکه در POC توسط کابل کواکسیال منتقل می شود.

۲- تفاوت در برد و قدرت انتقال

حداکثر مسافتی که POE انتقال می دهد ۱۰۰ متر است این عدد در POC تا ۲۰۰ متر است. در POE برای انتقال در مسافت بیشتر از ۱۰۰ متر به یک افزایش دهنده طول POE نیاز خواهید داشت.

۳- تفاوت در سیستم های پشتیبانی کننده

  • امنیت و تضمین انتقال اطلاعات در POE بسیار بالا است زیرا انتقال اطلاعات از بستر شبکه صورت می گیرد.
  • صرفه جویی بیشتری در هزینه و زمان در کابل کشی های POC وجود دارد.
  • تکنولوژی جدیدتری با عنوان POE & EOC نیز برای سیستم های IP نیز ابداع شده است.
کاربر ارشد
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *